HONORABLE MENTION IPA 2015

De uitslagen van de International Photography Awards werden onlangs bekend gemaakt.
Met enige trots mag ik meedelen dat mijn foto een eervolle vermelding kreeg bij deze wedstrijd.
Geen hoofdprijs, maar toch al een mooie stap in de juiste richting.

 

IPA 2015

IPA of International Photography Awards is een jaarlijks terugkerende fotografiewedstrijd.
Professionelen, niet professionelen en studenten over de hele aardbol dingen mee naar de hoofdprijzen. Alle categoriewinnaars worden automatisch genomineerd voor de Lucie Awards.
Breng beide sites gerust een bezoek indien u meer informatie wil over deze wedstrijden.

Dit jaar nam ik voor de eerste maal deel. Ik deed dit met een foto die ik maakte langs de Damse vaart, tijdens één van mijn Twaalf om te zien uitstappen. Die bepaalde ochtend was het zeer mistig wat deze prachtige locatie nog mooier maakte.. De leegte in de natuur boeit me enorm, maar soms kan een extra toevoeging van de mens geen kwaad. Ik stond reeds een half uurtje te fotograferen rond deze locatie, toen ik plots een koppel in de verte zag wandelen. Ik wachtte op het juiste ogenblik en legde deze plaat vast.

5125425_orig

This year, IPA received over 27000 submissions from 104 countries across the globe
and is pleased to declare that Glenn Vanderbeke was awarded Honorable Mention
in a Fine Art – Landscape Category in the 2015 International Photography Awards
(IPA) Competition for the winning entry “Walk the lines”.

Zoals ik reeds zei in de intro:
het mag dan geen hoofdprijs zijn, een stap in de juiste richting is het wel!

2448427_orig

Deze foto op groot formaat print voor uw interieur? Contacteer mij geheel vrijblijvend!

The author

Glenn Vanderbeke is gebeten door fotografie sinds 2009. Als natuur en 'outdoor' liefhebber focust hij zich vooral op landschapsfotografie. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met projecten. Projecten waar hij gedurende lange tijd kan aan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *