ELS EN MAARTEN

Zaterdag 23 augustus stapten Els en Maarten in het huwelijksbootje!
Els & Maarten hadden reeds een paar maand op voorhand gevraagd of ik hun locatie shoot wou verzorgen.
Toen ik hen vroeg waarom ze voor mij kozen vertelden ze me dat ze mijn 365 dagen project op de voetCT volgden en dat ze hun terugvonden in mijn stijl van fotografie.

De shoot

Els en Maarten mogen dan wel al theoretisch volwassen zijn, de jeugdigheid spat er nog langs alle kanten af.
Net dit maakte de shoot zo aangenaam! Actief meewerkende mensen heb ik graag voor de lens, wie niet? 😉
Els fotografeert ook en dat is te merken aan haar dochter.
De appel valt hier inderdaad niet ver van de boom zoals ze zeggen.
Lana ging actief op zoek naar toffe locaties of leuke ideetjes die geschikt waren voor de locatie shoot.
Ikzelf had een week op voorhand ook al het park verkend om al een idee te krijgen wat ik er allemaal kon verwachten. Deze voorbereiding bleek noodzakelijk te zijn de dag zelf. Ik kon snel van de ene naar de andere locatie overschakelen.

Aangezien beelden meer zeggen dan 1000 woorden zal ik hierbij afsluiten.

Bedankt voor het lezen en enjoy the pics!

The author

Glenn Vanderbeke is gebeten door fotografie sinds 2009. Als natuur en 'outdoor' liefhebber focust hij zich vooral op landschapsfotografie. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met projecten. Projecten waar hij gedurende lange tijd kan aan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *